Vecht Mee Voor Vrijheid


De wereldgeschiedenis laat ons zien hoe vreselijk het is als de mensen lijden onder de wrede handen van meedogenloze mannen. Duizenden gaven hun leven om de slavernij in het verleden te stoppen. We mogen niet toestaan dat deze diepe duisternis sterker dan ooit terugkeert, door toe te staan dat ze de hele mensheid in haar greep krijgt.

We zijn voorbestemd voor vrijheid, niet voor slavernij.

Ik kan dit echter niet alleen doen. Ik stel deze krachtige website gratis ter beschikking, opdat het wereldwijd een enorme impact zal hebben. Maar het kost me veel. Als je Stop World Control waardeert en deel wilt uitmaken van het wereldwijde bevrijdingsleger, steun dan alstublieft dit vitale werk.

Doe een gulle donatie en sluit je aan bij ons leger van vrijheidsstrijders.

We staan tegenover enorme reuzen die miljarden dollars hebben die ze gebruiken om wereldleiders, gezondheidsorganisaties en media te corrumperen. De enige manier waarop we deze machtswellustige criminelen kunnen uitschakelen, is als we samenwerken.

Dankjewel voor je steun. Als eenheid kunnen we het onmogelijke doen.

 
 

Maak een gift over


Maak je gift over op Stichting Ontdek God (maker van Stop World Control)
IBAN nummer: NL65ABNA0832557471
Hartelijk dank!

 
 
 
 
 

Fight With Us For Freedom!


Sign up to become a freedom warrior

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"cf6ff":{"name":"Main Color","parent":-1},"73c8d":{"name":"Dark Accent","parent":"cf6ff"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"cf6ff":{"val":"rgb(20, 115, 210)","hsl":{"h":210,"s":0.82,"l":0.45}},"73c8d":{"val":"rgb(21, 89, 162)","hsl_parent_dependency":{"h":211,"s":0.77,"l":0.35}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Sign Up
>