Protect Yourself

The world is under attack! Multibillionaire criminals are planning a New World Order that will impose worldwide tyranny. Sign up and learn how to defend yourself.


Misdadig Machtsvertoon van Militairen op Malieveld


Op 22 juni 2020 kwamen enkele duizenden mensen naar het Malieveld, Den Haag, om hun protest te uiten tegen de spoedwet die mensen wil dwingen op anderhalve meter van elkaar te blijven leven. Een onleefbare situatie, zo vinden veel Nederlanders.

Reeds wekenlang op voorhand was onderling afgesproken dat dit een vreedzame demonstratie zou zijn, waarbij ze de politie geen strobreed in de weg zouden leggen. Het moest een uiting zijn van liefde, vrede en vrijheid. De boodschap is eenvoudig:

 

Er is geen enkele gefundeerde reden om het hele land onder schadelijke en onleefbare dwangmaatregelen te plaatsen. De mensen hebben recht op een normaal, gezond leven. 

Velen kwamen op voor de ongehoorde stem van de vele duizenden ouderen die al maandenlang afgezonderd worden van hun geliefden, wat onuitsprekelijke eenzaamheid en verdriet veroorzaakt.

Kortom: een roep naar normaal en gezond functioneren, zoals het hoort. Een verlangen naar vrijheid, een basisrecht van elk mens. 

Het werd inderdaad een demonstratie vol liefde en rust. Overal werden bloemen uitgedeeld, zelfs de agenten kregen veel bloemen. Op de stoep van overheidsgebouwen werden bloemen gelegd, op politie-wagens legde men bloemen. 

Mensen zongen samen, dansten en vierden een 'feest van vrijheid'.

Ooggetuigen bevestigen ophitsing door undercover agenten


Tegen het einde van de vredige demonstratie gebeurde er echter iets wat niemand verwacht had. Undercover agenten vermomd als hooligans mengden zich tussen het volk en veroorzaakten doelbewust geweld en agressie. Normaal gezien mengen dit soort 'stille agenten' zich tussen een massa, om er de gevaarlijke onruststokers tussenuit te halen. Ditmaal was het omgekeerd:

vele aanwezigen getuigen hoe ze zagen dat deze vermomde agenten onschuldige mensen aanvielen en op diverse manieren geweld probeerden uit te lokken. 

Deskundigen herkenden meerdere stille agenten, die de massa ophitsten om de politie aan te vallen. Ze gaven letterlijk zelf het voorbeeld, om geweld te gebruiken tegen de politie. Zo probeerden ze rellen uit te lokken, die volkomen vreemd waren aan de ganse dag vol vrede en liefde. 

Een man die aanwezig was met vrouw en vrienden getuigt:

'Ik heb zelf gezien hoe deze undercover agenten zich mengden tussen het volk en de boel ophitsten. Ik zag dat ze onschuldige mensen mepten. Ik heb tweemaal vijf man als groep uit een politiebus zien stappen, op de groep mensen zien inlopen om de boel op te kloten. Met opzet. Het liep zo hoog op dat hele politiecharges werden uitgevoerd, waarbij onschuldige mensen opgedreven werden en geknuppeld, gespoten en gearresteerd. Heb ik zelf gezien. En niet alleen ik, maar heel ons groepje en heel veel andere bezoekers.'

Een andere aanwezige ooggetuige schreef het volgende:

'Dit verhaal klopt en ik was er ook op meerdere tijdstippen. Inderdaad het was de strategie van de ME om zo te handelen. Wat de motivatie daarachter is weet ik niet. Er zijn opdrachtgevers achter de schermen.' 

Stille agenten veroorzaken geweld


Iemand maakte een filmpje met zijn telefoon, waarop te zien is hoe de rellen begonnen: een groep stille agenten sleepte een jongeman gewelddadig over de grond mee, aan armen en benen. Zijn vrienden pikten dat natuurlijk niet en snelden te hulp om hem te bevrijden. Op dat ogenblik trokken de vermomde agenten zich terug naar een politiebusje, omdat hun taak erop zat. 

Tegelijkertijd stormde de militaire politie erop los en begon op de mensen in te slaan.

Op het journaal werd echter een totaal ander verhaal verteld. De jongen die door de politie-hooligans over de staat werd gesleurd, werd buiten beeld gelaten. In plaats daarvan filmde een camera, die strategisch opgesteld stond, van achteren de groep vrienden die hun kameraad wilden bevrijden. Dat wekt de indruk alsof dit een groep aanvallende betogers is. Niets is minder waar.

Het authentieke filmpje van een demonstrant toont de ware toedracht van de zaak, zoals duidelijk blijkt uit onderstaande video.

Video's tonen politie-geweld 


Nadat de politie zelf doelgericht geweld had veroorzaakt, waarvan vele aanwezigen getuigen, brak de hel los. De vredige demonstratie veranderde in een slagveld, waar opeens waterkanonnen op mensen begonnen te spuiten, tot de tanden gewapende militaire agenten er genadeloos op los sloegen, paarden aanstormden op mensen die niets verkeerds deden, ouderen mishandeld werden, enzovoort. Hieronder staan enkele video's die laten zien wat er gebeurde... 


Oudere man wordt mishandeld door ME

Een oudere man die rustig op een bakje zat, werd door diverse militaire agenten met stokken geslagen. Toen hij met zijn rug naar een van de agenten stond, gaf deze hem een dermate hevige kniestoot, dat de man haast voorover viel.

Politiebus rijdt in volle vaart op mensen in

Terwijl honderden mensen in volle rust op het Malieveld stonden, kwam er opeens een politiebus met volle vaart op hen ingereden. Paniek brak uit en de mensen moesten vluchten voor hun leven. Diverse mensen konden maar net op tijd wegspringen, anders waren ze doodgereden of zwaargewond door deze razende politiebus die op hen inreed.

Paarden rijden op onschuldige mensen in,
ME slaat wild in het rond en gooit traangasbommen

Buiten het Malieveld waren tientallen mensen vredig aan het wandelen. Niets aan de hand, totale rust en kalmte. Opeens stormde er een troep militaire politie op grote paarden op hen af. Op de video zie je hoe verschrikte mensen in paniek uit elkaar sprongen, om te voorkomen dat de paarden hen vertrappelden. De agenten sloegen in het wilde weg om zich heen met lange stokken, op mensen die werkelijk niets - maar dan ook niets - verkeerd deden. Bovendien gooiden ze traangasbommen in het rond en ME te voet begonnen wild in het rond te slaan met lange wapenstokken. De verbijsterde mensen vluchtten in paniek weg en er ontstond uiteraard grote woede bij sommigen, over dit volslagen ongrechtvaardigd geweld.

ME agent valt man aan IN DE RUG

Een man die in gesprek was met een agent, keerde zijn rug naar een andere agent die hem vervolgens verraderlijk aanviel. Hij sloeg hem hard op de rug, waardoor de man viel en over zijn fiets struikelde.

Waterkanonnen ingezet tegen vreedzame mensen

Terwijl de demonstranten in alle rust en vrede rondwandelden, kwamen er opeens uit het niets grote wagens met krachtige en gevaarlijke waterkanonnen op hen af. Ze spoten onder andere op een oudere vrouw die op de grond viel. De politie bleef op haar spuiten, zelfs al lag ze op de grond, waardoor ze verwond werd.

Ex-politie agent werd driemaal keihard geslagen

Een ex-politie agent werd driemaal keihard geslagen met een lange stok, zonder ook maar de minste reden. Deze oud-officier zegt: 'Ik ben ex-politie agent, ik schaam me diep-diep voor deze politie hier. Deze agenten zijn gewoon pionnen, het is ongelooflijk.'

ME omsingelde mensen en verhinderde hen naar huis te gaan 


Terwijl ze in alle rust op het gras van het Malieveld bij elkaar zaten, werd een groep mensen opeens langs alle kanten omsingeld door de militaire politie. Ze konden nergens meer heen. Niemand had hen gewaarschuwd, niemand had hen ergens op gewezen, maar zonder hen te informeren werden ze compleet ingesloten.

Dit is het verhaal van een vrouw die er aanwezig was:

'Iedere keer als demonstranten naar huis wilden gaan, kwam de militaire politie op hen af en begonnen ze te slaan, water te spuiten en kwamen ze met paarden op ze af. Aan de ene kant was het veld helemaal volgezet met politiebusjes. Overal ME en groepen van politiepaarden. Ik en meerdere mensen wilden weg, maar we mochten niet naar de trein teruglopen. Andere uitgang gezocht, maar ook dat was versperd. Weer een andere uitgang. Ik voelde de druk en dreiging toen wel. Ik zat haast opgesloten. Gelukkig op een brug lieten ze wel nog mensen door.'

Iemand anders schreef het volgende op Facebook: 

'Iedere keer als demonstranten naar huis wilden gaan, kwam politie en ze begonnen te slaan, water te spuiten en met paarden op mensen afgaan.'

Veel 'gewone agenten' steunden de demonstranten


Uit onderstaand getuigenis blijkt echter dat veel 'gewone' politie agenten, dus niet de Militaire Eenheid, toch een andere houding hadden. Het is een lang persoonlijk verslag, maar echt de moeite waard...

Mijn lief en ik zijn vandaag met onze vrienden naar het Malieveld gegaan om toch te 'Staan voor onze Vrijheid'. Dit is een live verslag...

We waren met duizenden mensen (waar RTL die 250 mensen vandaan heeft???) en iedereen was daar vastberaden maar vol Liefde. Dat was ook wat iedereen al weken met elkaar had afgesproken. Als we gaan, gaan we niet vechten tégen maar staan vóór Vrijheid. We zongen met muziek en trommels en iedereen legde overal bloemen neer.

De politie trok zich terug en liet het gebeuren terwijl ze rustig aan de kant stonden. Veel mensen knoopten gesprekken met politie agenten aan en we kregen van velen terug dat zij achter ons stonden. Dus dat was echt prachtig.

En zo stonden we tot zo'n 15.00 uur met duizenden mensen te zingen en te dansen en scanderen dat we Voor Vrijheid waren. Bloemen werden in een hart gelegd en overal waren mensen gewoon blij dat we toch daar konden staan.

Er gebeurde helemaal niets. Echt helemaal niets tot die tijd. Maar we zagen allemaal dat De Telegraaf om 14.00 uur had gepost dat de stemming op het veld grimmig was??? Volkomen gelogen!! Er was niks aan de hand en zo maakt de media dus lekker stemming.

Overigens had het AD om 12.30 uur gepost dat er allemaal demonstranten gearresteerd waren. En zij zette daar een foto van gisteren bij (onderin die foto stond een datum, zo dom ????) Maar zo wordt je dus beduveld door de media. 

Zo rond 15.00 uur waren de meeste mensen er wel klaar mee en liepen we rustig van het veld af, toen onze groep ineens mensen van de pers zagen. Wij liepen op hen af en vroegen hen naar die 'misinformatie'. Ietwat ongemakkelijk begonnen zij zich te verdedigen (we zagen ondertussen aan de camera dat het mensen van het AD waren)

Eén man zei ietwat verdedigend dat ze opdracht krijgen van de hoofdredacteur.

Wij legden hen allemaal uit dat als de media zich kritiekloos achter het RIVM schaart en niks schrijft of vermeld over andere meningen of ideeën, dat mensen dan boos worden, vanuit een soort van machteloosheid.

We zeiden ook dat het eigenlijk hun taak is om te doen wat wij nu al maanden doen: luisteren naar iedereen, uitzoeken wat klopt of niet klopt en alles analyseren en op een rijtje zetten.

Daarop zei de andere man ineens: 'Ja, wij krijgen opdracht van de hoofdredacteur' terwijl hij wat heen en weer schuifelde met zijn voeten en ongemakkelijk keek.

We gaven hem toen maar een knuffel waarop hij ons bedankte voor het goede gesprek en zo liepen we weer door.

Ineens stonden we bij het oversteken naast twee agenten. Ik bedankte hen omdat zij ons de ruimte hadden gegeven ondanks dat wij ook begrepen dat het hun werk was. De agenten lachten zichtbaar blij.

Ik zei tegen hen dat ik zo blij was dat de manifestatie zo fijn was verlopen en ze stemden hiermee in. De mannelijke politie agent zei dat hij en zijn collega's steeds bloemen aangeboden kregen en dat ze die in hun hart meenamen.

En toen zeiden ze iets opmerkelijks: 'En nou maar hopen dat dit ook zo in het nieuws komt...'

Ik keek hen nieuwsgierig aan en vroeg; 'Maar weten jullie dan dat we zo gepiepeld worden door de media?' waarop de vrouwelijke agente zei 'Natuurlijk weten we dat, wij zijn er meestal bij maar nu hebben jullie het met je eigen ogen gezien!'

We bedankten hen en liepen de straat over, maar stuitten ineens op een cordon van ME die ons er niet meer door lieten. Er werd zwijgend naar één kant gewezen. En we zagen hoe duizenden mensen in een steeds smaller wordende straat liepen (beetje fuik gevoel), richting het station. Maar we zagen ineens ook van die obscure types ertussen lopen, beetje van die hooligans en dat voelde heel onveilig.

Wij kozen toen om terug te lopen en totaal de tegenovergestelde weg te nemen, die onwijs om was (die werd overigens door een lieve politieagente aangewezen) maar wel veilig.

Hierdoor hebben wij dus de rellen aan het eind gemist. Rellen waarbij politie en hooligans los gingen.

Er werden waterkanonnen gebruikt, oude mensen geslagen met stokken en kinderen geduwd. Echt verdrietig en zo ontzettend jammer van deze verder prachtige bijeenkomst.

En zo zie je maar dat liefde .... liefde oplevert en vechten... vechten oplevert.

Laten we dit vooral volhouden, lieve allemaal. Laten we iedere keer vanuit Liefde en Vrede dit doen, want de politie was werkelijk voor het grootste deel van de tijd op onze hand.

Wij zijn zelf geëindigd op een terras op het Plein waar we nog enorm nagenoten van deze bijzondere dag, want wij stonden in ieder geval voor datgene waar wij in geloofden en daarmee ook in de geschiedenis van de toekomst.

Een toekomst waarin we onze vrijheden weer terug krijgen met respect voor alle kwetsbaren onder ons en iedereen die wel graag nog een tijdje afstand houdt.

Liefs <3
Yvette

Waarom gebeurt dit allemaal?


De vraag is uiteraard: waarom gebeurt dit? Waarom geven machthebbers opdracht aan ME en AE om een liefdevolle, vreedzame demonstratie voor vrijheid bewust te verzieken? Waarom wil de media een vreedzame demonstratie voor normaal leven in vrijheid per se in een kwaad daglicht stellen? Waarom worden oudere mensen verwond met waterkanonnen en stokken? 

Waarom wil de overheid het bestaan van heel Nederland onleefbaar maken? Het verbijsterende antwoord wordt gegeven in deze onthullende documentaire.

Deze uitvoerige documentaire geeft het woord aan duizenden wetenschappers, journalisten, artsen en professionals die ons waarschuwen voor een geweldig groot gevaar dat ons allen bedreigt. Dit verklaart alles... 

Did you see these critical posts?


 
 
 
 
 

Sign up and receive
life saving information